Slaapkamer Design

Vanaf: 490.00

Op zoek naar dat hotelgevoel maar dan thuis? De Stoffeerder brengt je slaapkamer interieurdesign waar je je in een luxueus hotel waant. Met de juiste materialen, inrichting en meubels zetten wij uw slaapkamer in de juiste sfeer. De Stoffeerder beschikt over de juiste mensen, expertise én materialen om van uw slaapkamer een rustplaats te maken.

Maak daarom kennis met ons befaamde 4 stappen plan!

SLAAPKAMER

Op zoek naar dat hotelgevoel maar dan thuis? De Stoffeerder brengt je slaapkamer interieurdesign waar je je in een luxueus hotel waant. Met de juiste materialen, inrichting en meubels zetten wij uw slaapkamer in de juiste sfeer. De Stoffeerder beschikt over de juiste mensen, expertise én materialen om van uw slaapkamer een rustplaats te maken.
Maak nu kennis met ons befaamde 4 stappen plan!

CONTACT

RUSTEN

Onderzoek laat zien dat een goede nachtrust erg belangrijk is voor je welzijn. Wij van De Stoffeerder vinden het daarom enorm belangrijk dat jij je goed voelt in je slaapkamer. Jouw voorkeuren en wensen vormen onze inspiratie. Laat je verrassen door het slaapkamer design van De Stoffeerder!

De Stoffeerder Interieuradvies
5 out of 5

Ik ben erg blij met deze vloer! De vloer is goed te combineren met zowel bruin als grijstinten. Ik twijfelde erg tussen beide kleuren waardoor de keuze voor mij makkelijk was om voor een vloer te gaan die meerdere kleuren kan hebben. Ik ben daar tot op heden nog hartstikke blij mee! De grijstinten en taupetinten in mijn huis pakt de vloer perfect op. Zo maakt de vloer het een compleet geheel. Wat ook erg fijn is is dat je niet zo snel ziet wanneer je vloer vuil is. Vegen en vlekjes zijn nagenoeg niet zichtbaar dus de vloer kan een hoop hebben. Ideaal! Ik heb deze vloer dan ook aangeraden bij mensen uit mijn omgeving.

Denise van Lierop
5 out of 5

Wij zijn bij de Stoffeerder binnen gelopen door hun betrokkenheid bij het project Pastoorsveld te Hillegom. We werden erg vriendelijk ontvangen en kregen eerlijk en goed advies. We waren op zoek naar een specifieke eikenhout-look pvc vloer welke (destijds) niet in het standaard assortiment van de Stoffeerder zat. Echter was het voor Manon en Herman geen enkel probleem om hiervan een aantal samples te bestellen bij de leverancier. Na ontvangst van deze samples en de zeer scherpe offerte waren wij verkocht en zijn we tot aanschaf over gegaan. Inmiddels ligt de vloer een aantal maanden en elke dag worden we er weer vrolijk van, zo mooi is de vloer gelegd door vakman Ton. Naast de vloer hebben we ook vliesbehang en (vouw)gordijnen bij de Stoffeerder gekocht. Al met al zijn we zeer tevreden en raad ik iedereen aan om even bij de Stoffeerder naar binnen te stappen.

Mike
5 out of 5

In één woord een topteam! De bovenverdieping en trap zijn voorzien van nieuw tapijt, toen op advies van Herman een mooi systeem van luxaflex op de tuindeur gemonteerd. Ook het contact via de mail met Manon gaat altijd keurig en snel.

Dennis en Sophie Snoey Kiewit
4 out of 5

Wij hebben een supermooie pvc vloer! we werden heel vriendelijk geholpen en en het advies was ook prima. Ook de heren die kwamen leggen hebben het super gedaan. Top!

Paul en Laura
5 out of 5

Wij zijn met veel enthousiasme geholpen. Goede begeleiding met keuzes maken. Heel erg te vreden met onze gordijnen, mooie kwaliteit. Fijn om zo’n mooie en frisse winkel in Hillegom te hebben.

Josiene de Vreugd
4 out of 5

Goed advies over combinatie van stoffen en kleuren in combinatie met de rest van ons huis en de verschillende ophangsystemen. We zijn heel tevreden met het eindresultaat!

Jacqueline
5 out of 5

Heel fijn geholpen en deskundig advies gekregen. Zelfs een bezoek aan huis om samen te kijken naar het totaalplaatje. Top!

Dick en Ellen
5 out of 5

De Stoffeerder heeft bij mij eerder me appartement een vloer gelegd met uitstekende resultaat. We hebben inmiddels een huis en zowel de begane grond, traptreden en de eerste verdieping hebben we een vloer laten leggen door de Stoffeerder. Onze vloer zat niet bij de stoffeerder in de assortiment maar kon wel door ze geleverd worden. Inmiddels zijn wij eigenaar van een nieuwbouw woning met een prachtige vloer er in. Bedankt Stoffeerder voor de mooie vloer en de communicatie. Met vriendelijke groet, Ton

De Vos
5 out of 5

Wij zijn zeer enthousiast geholpen en de service is top! Bij de Stoffeerder krijg je echt advies op maat. Elke dag genieten we van de nieuwe sfeer in ons huis!

De Jong

Het Stappenplan

Heeft u een hoofd vol ideeën, maar weet u niet waar te beginnen? De Stoffeerder helpt u met enthousiasme en inzicht.

Om te beginnen komen wij bij u langs voor een kennismaking en een kijkje in uw huis. Het doel van het eerste bezoek is om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van wat de bedoeling is, voor zowel uzelf als voor ons. Tijdens dit bezoek kunt u al uw wensen uitspreken. Naar aanleiding van dit bezoek gaan we met elkaar bepalen welk interieur pakket er het beste bij u aansluit. Eventueel worden er wat foto’s en een filmpje gemaakt.
Mocht er geen pakket bij uw wensen aansluiten, dan maken we vrijblijvend een offerte op maat.

Voorafgaand aan het tweede bezoek wordt de stoffering (raam-, vloer- en wandbekleding) bij elkaar gezocht. Tijdens het tweede bezoek presenteren wij u het voorstel, dat bestaat uit een presentatie en een handgetekende plattegrond. Hierdoor krijgt u een impressie van de sfeer, kleuren, stoffering en meubels. Aan de hand hiervan wordt er een definitief plan van aanpak gemaakt.

De stoffering wordt geheel door ons in orde gemaakt, van het meten tot het ophangen. Dit valt binnen onze service en hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Kiest u voor het geheel begeleiden van uw verbouwing dan staat onze interieurarchitect aan uw zijde. Maar wanneer er gekozen wordt voor een complete styling van uw huis, kan er eventueel een zogenoemde ‘shop-dag’ ingepland worden met styliste Liza Wassenaar. Zij zal de styling op zich nemen en tot in detail uitvoeren.

Het resultaat is pas een succes als alles aan uw wensen voldoet!

 

 

Prijzen


Zilver Pakket

vanaf €490

Lees meer >>

Deze optie begint met een vrijblijvend adviesgesprek waarin wij bepalen, na een bezoek aan uw woning, wat uw wensen en gezinssituatie is. Hierna maken we een handgemaakte schets van de kamer en verwerken daarin de meubel opstelling. Omdat we in de ruimte zijn geweest kunnen we goed bepalen welke kleuren en materialen we gaan gebruiken. Dit concept presenteren we u. Laat u overdonderen door ons mooie plan!
 • Sfeer
 • Kleur
 • Materiaal
 • Schets indeling
 • Presentatie
 •  

Goud pakket

vanaf €950

Lees meer >>

Bij ons uitgebreide totaal concept maken we op basis van uw wensen net als in advies 1 een sfeer- kleur- en materialen plan. Met dit advies gaan we nog een stuk dieper in de ruimte doordat de Interieurarchitect de woning op schaal in een plattegrond zet. We kijken naar de meubelopstelling, de lichtinval en de verschillende mogelijkheden. We maken daar 2 opties voor. En bij elke optie maken we een 3D beeld om zo een heel goed beeld te krijgen van het ontwerp.

Tip: Dit advies kan worden betaald uit een bouwdepot, overleg hierover met uw hypotheekadviseur.

 • Sfeer
 • Kleur
 • Materiaal
 • Ontwerp plattegrond 2D
 • 2 3D Beelden
 • Presentatie

Maak een afspraak


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Slaapkamer Design” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *