Gordijnen

Gordijnen zijn er in alle denkbare kleuren en maten. Er is van alles mogelijk. Wij adviseren graag welke gordijnstof in combinatie met welk ophangsysteem bij u past.

  • Plooigordijnen
  • Ringgordijnen
  • Vouwgordijnen
  • Rolgordijnen
  • Duorolgordijnen.
Categorie:

Gordijnen

Lichtregulering is zeer bepalend voor de sfeer in huis. Onze verschillende collecties laten u spelen met licht en kleur.

Vitrage

Dit is een gordijn die je meestal in een woonkamer ziet. Maar is ook heel goed toe te passen in andere kamers zoals slaapkamer, keuken of hal. Het gordijn dient voor een afgesloten kamer maar waar nog wel het licht door heen komt. Ook kun je gerust s’avonds je licht aanlaten en kan iemand die langs loopt niet naar binnen kijken. Het geeft een hele warme uitstraling. Wij adviseren altijd de gordijnen van wand tot wand te doen en van plafond tot vloer, hiermee maak je de woonkamer helemaal af.

Inbetween

Dit is een gordijn wat iets dikker is dan een vitrage stof. Veel inbetween stoffen hebben een beetje een linnen stuctuur. Het is net iets stoerder dan vitrage stof. Dit is op het moment helemaal hot.

Overgordijnen

Dit is een gordijn die je in allerlei kleuren en patronen kunt vinden. Met je gordijnen maak je je kamer echt helemaal af. Kies je voor een gevoerd gordijn is het gordijn goed te gebruiken in een slaapkamer zodat er geen licht meer door komt.

Er zijn heel veel verschillende opties aan plooien. Enkele plooi, dubbele plooi, triplooi, ringen, wavegordijn. (zie foto’s)

Voor een extra luxe effect kiest u voor embrassen om het gordijn.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gordijnen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *