Zonwering

Woninginrichting De Stoffeerder levert vele soorten zonwering geschikt voor ieder interieur. Wij adviseren u en helpen u graag om uw keuze te maken uit de vele mogelijkheden die er zijn op het gebied van zonwering. De verschillende zonweringen zijn:

  • Jaloezieën
  • Houten jaloezieën
  • Plisse
  • Duette
  • Vouwgordijnen
  • Duo Rolgordijnen
  • Rolgordijnen
  • Lamellen
De raamdecoratie merken die we voeren zijn Zonnelux en Abz Raamdecoratie.
Categorie:

Rolgordijnen

Een rolgordijn is basic en daardoor tijdloos. Het is verkrijgbaar in eindeloos veel kleuren. Ook kun je kiezen voor een design. In rolgordijnen zijn veel mogelijkheden wat betrekking heeft met de licht doorlating. Van niet verduisterend, tot semi verduisterend tot helemaal verduisterend. Door deze mogelijkheden kun je in elke ruimte een rolgordijn hangen. In de woonkamer een semi verduisterend en in de slaapkamer een verduisterende stof.

Rolgordijn prestige

Een prestige rolgordijn is een rolgordijn met twee soorten stof. Het is een streep in de breedte, waarbij de ene streep met een stof, hier kun je kiezen uit een semi verduisterende stof of een verduisterende stof en de andere streep met een vitrage stof. Hierdoor kun je spelen met het licht. Laat je het rolgordijn op de helft krijg je licht binnen en zit je toch een beetje afgezonderd. Maar laat je het rolgordijn helemaal zakken ben je echt afgesloten van buiten. Ook zijn er ontzettend veel kleuren en combinaties in dit rolgordijn.

Aluminium jaloezieën

De aluminium jaloezieen zijn er al heel wat jaren. Door te kiezen uit een van onze mogelijkheden met lamelbreedtes, van 25 mm tot 70 mm, is het onwijs trendy.  Ook kun je kiezen voor een extra optie, een mooie ladderband in verschillende kleuren en dessins waardoor je een stijlvolle raamdecoratie krijgt. De aluminium jaloezie is bij bijna alle ruimtes toe te passen. Neem bijvoorbeeld de badkamer, woonkamer of slaapkamer. Maar ook zijn de jaloezieën te plaatsen in de keuken of de deur. Doordat je de jaloezie kan draaien, speel je met licht en kies je zelf of je afgezonderd wilt zitten of juist licht in de kamer wilt.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën zijn op dit moment een hot item. Het heeft iets weg van shutters. Houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende soorten hout, met een houtnerf of glad, mat tot glans. Ook in kleur is er een rijke keuze. Houten jaloezieën met koord of, nog mooier, met ladderband. De lamel breedte van de jaloezieën is 50 mm.

Verticale jaloezieën

Van zakelijk koel tot gezellig warm. Dankzij ontelbare kleurstellingen, dessins en materialen zorgt de verticale jaloezie, in ieder interieur, voor de “finishing touch”. De verticale jaloezie is bijzonder geschikt voor grote glasoppervlakten zoals bijvoorbeeld schuifpuien maar ook voor afwijkende (schuine of ronde erker) ramen.

Plissé en Duo Plissé

De plissé-collectie bestaat uit fijne geplisseerde stoffen in modische tinten met een prachtig lichtdoorlatend effect dat een rustige sfeer in uw interieur teweegbrengt.

De Duo Plissé heeft een honingraatvormige structuur en is eigenlijk een “dubbele uitvoering” van de plissé. De Duo Plissé heeft een extra isolerende werking, is extra sterk en heeft een luxe uitstraling.

Diverse uitvoeringen zijn mogelijk zoals het top down – bottum up en de “day & night” uitvoering is een combinatieplissé van verschillende stoffen, bijvoorbeeld een transparante en een verduisterende stof, in een systeem…

Kortom: in iedere leefruimte kunt u met de plissé collectie nuances aanbrengen en uw eigen sfeer creëren!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zonwering” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *