Laminaat

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

Laminaat is een kunstof vloer die uit losse panelen bestaat. Laminaat is verkrijgbaar in vele soorten en kleuren en heeft uiterlijk gezien veel weg van parket. Wij kunnen u adviseren welke soort laminaat vloer het beste bij u past.

Het is mogelijk om een laminaatvloer zelf te leggen. Wilt u er zeker van zijn dat uw vloer vakkundig en professioneel gelegd wordt, laat uw laminaatvloer dan leggen door Woninginrichting De Stoffeerder.

Categorie:

1 beoordeling voor Laminaat

  1. Waardering 5 uit 5

    Denise van Lierop

    Ik ben erg blij met deze vloer! De vloer is goed te combineren met zowel bruin als grijstinten. Ik twijfelde erg tussen beide kleuren waardoor de keuze voor mij makkelijk was om voor een vloer te gaan die meerdere kleuren kan hebben. Ik ben daar tot op heden nog hartstikke blij mee! De grijstinten en taupetinten in mijn huis pakt de vloer perfect op. Zo maakt de vloer het een compleet geheel. Wat ook erg fijn is is dat je niet zo snel ziet wanneer je vloer vuil is. Vegen en vlekjes zijn nagenoeg niet zichtbaar dus de vloer kan een hoop hebben. Ideaal! Ik heb deze vloer dan ook aangeraden bij mensen uit mijn omgeving.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *