loader image

Onze recensies

Ik ben erg blij met deze vloer! De vloer is goed te combineren met zowel bruin als grijstinten. Ik twijfelde erg tussen beide kleuren waardoor de keuze voor mij makkelijk was om voor een vloer te gaan die meerdere kleuren kan hebben. Ik ben daar tot op heden nog hartstikke blij mee! De grijstinten en taupetinten in mijn huis pakt de vloer perfect op. Zo maakt de vloer het een compleet geheel. Wat ook erg fijn is is dat je niet zo snel ziet wanneer je vloer vuil is. Vegen en vlekjes zijn nagenoeg niet zichtbaar dus de vloer kan een hoop hebben. Ideaal! Ik heb deze vloer dan ook aangeraden bij mensen uit mijn omgeving.

Denise van Lierop

Wij zijn bij de Stoffeerder binnen gelopen door hun betrokkenheid bij het project Pastoorsveld te Hillegom. We werden erg vriendelijk ontvangen en kregen eerlijk en goed advies. We waren op zoek naar een specifieke eikenhout-look pvc vloer welke (destijds) niet in het standaard assortiment van de Stoffeerder zat. Echter was het voor Manon en Herman geen enkel probleem om hiervan een aantal samples te bestellen bij de leverancier. Na ontvangst van deze samples en de zeer scherpe offerte waren wij verkocht en zijn we tot aanschaf over gegaan. Inmiddels ligt de vloer een aantal maanden en elke dag worden we er weer vrolijk van, zo mooi is de vloer gelegd door vakman Ton. Naast de vloer hebben we ook vliesbehang en (vouw)gordijnen bij de Stoffeerder gekocht. Al met al zijn we zeer tevreden en raad ik iedereen aan om even bij de Stoffeerder naar binnen te stappen. 

Mike

In één woord een topteam! De bovenverdieping en trap zijn voorzien van nieuw tapijt, toen op advies van Herman een mooi systeem van luxaflex op de tuindeur gemonteerd. Ook het contact via de mail met Manon gaat altijd keurig en snel. 

Dennis en Sophie Snoey Kiewit

Wij hebben een supermooie pvc vloer! we werden heel vriendelijk geholpen en en het advies was ook prima. Ook de heren die kwamen leggen hebben het super gedaan. Top! 

Paul en Laura 

Wij zijn met veel enthousiasme geholpen. Goede begeleiding met keuzes maken. Heel erg te vreden met onze gordijnen, mooie kwaliteit. Fijn om zo’n mooie en frisse winkel in Hillegom te hebben. 

Josiene de Vreugd

Goed advies over combinatie van stoffen en kleuren in combinatie met de rest van ons huis en de verschillende ophangsystemen. We zijn heel tevreden met het eindresultaat! 

Jacqueline 

Heel fijn geholpen en deskundig advies gekregen. Zelfs een bezoek aan huis om samen te kijken naar het totaalplaatje. Top! 

Dick en Ellen 

De Stoffeerder heeft bij mij eerder me appartement een vloer gelegd met uitstekende resultaat. We hebben inmiddels een huis en zowel de begane grond, traptreden en de eerste verdieping hebben we een vloer laten leggen door de Stoffeerder. Onze vloer zat niet bij de stoffeerder in de assortiment maar kon wel door ze geleverd worden. Inmiddels zijn wij eigenaar van een nieuwbouw woning met een prachtige vloer er in. Bedankt Stoffeerder voor de mooie vloer en de communicatie. Met vriendelijke groet, 

Ton De Vos 

Wij zijn zeer enthousiast geholpen en de service is top! Bij de Stoffeerder krijg je echt advies op maat. Elke dag genieten we van de nieuwe sfeer in ons huis! 

De Jong