De Sterkste Schakel2018-11-28T16:57:28+00:00

Woninginrichting De Stoffeerder is genomineerd voor Sterkste Schakel Verkiezing 2019

ERKENNING DOOR EIGEN RELATIES

Bedrijf Woninginrichting De Stoffeerder uit Hillegom is onlangs genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het zakenmagazine Rijnstreek Business in samenwerking met de Sterkste Schakel Kring, waarin onder andere zitting hebben Grant Thornton, VNO/NCW Rijnland, TeekensKarstens Advocaten en tal vertegenwoordigers van lokale ondernemersverenigingen.

De Sterkste Schakel verkiezing, bedoeld voor ondernemingen in de Rijn- en Veenstreek, de Leidse regio, de Duin- en Bollenstreek en Nieuw-Vennep, wordt in 2019 alweer voor de zestiende keer gehouden en heeft inmiddels de nodige waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door klanten, collega-ondernemers en/of bestuurders uit de regio.
Woninginrichting De Stoffeerder is juist daarom bijzonder verguld met de nominatie. Het is een teken van erkenning, zeker in een tijd waarin het in stand houden en uitbouwen van zakelijke relaties meer tijd en energie vergt dan voorheen.

Manon adviseert klanten in de winkel, maakt offertes en regelt de administratieve zaken. Vader Herman doet het meet- en stofferingswerk, hierbij geholpen door zorgvuldig geselecteerde zzp’ers. “Want kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.”

Onderdeel van de hoge kwaliteit is een eerlijk advies, zonder opdringerig te zijn of te pushen, zegt Manon over de filosofie van De Stoffeerder. “Ik wil mensen helpen om van hun huis hun thuis te maken. Mijn intentie is dat klanten blij worden van mijn advies en op ideeën worden gebracht. Dat ze vinden dat de uitgezochte kleuren en stoffen mooi bij elkaar passen. Dat is supergaaf en geeft mij een blij gevoel. Het ultieme doel is dat zij na het ophangen van de gordijnen en het leggen van het tapijt of de vloer zeggen: je had gelijk en dat vervolgens doorvertellen aan anderen. Het persoonlijke contact dat je opbouwt tijdens de bezoeken aan de winkel, is hierbij belangrijk. Want mensen vertrouwen je toch hun huis toe.”

De sectoren waarin gestreden zal worden zijn Detailhandel, Groothandel, Automotive, Bouw, Installatie & Techniek, Dienstverlening, Toerisme, Horeca, & Recreatie en Internationaal Zakendoen. Uit alle voordrachten wordt de winnaar per sector (finalisten) geselecteerd. De sectorwinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit vertegenwoordigers van brancheorganisaties en winnaars van voorgaande edities. De finale is in het voorjaar van 2019 en wordt gehouden in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Dan wordt bekend gemaakt wie zich de Sterkste Schakel 2019 mag noemen.

Meer informatie over de verkiezing kunt u lezen op de website www.sterkste-schakel.nl.

2018, Genomineerd voor: