loader image

Carpetten

Een carpet, ook wel vloerkleed genoemd, verrijkt tegenwoordig iedere ruimte in huis. Of het nu gaat om de woonkamer, eetkamer of kleur toevoegt aan de kinderkamer. Alle vloerkleden kunnen we op maat laten maken en er is een ruime keuze aan tapijt. We helpen je graag verder.

 

TIP: Om de maat te bepalen van je vloerkleed: leg een aantal kranten open op de plek waar het vloerkleed moet komen. Zo krijg je snel een beeld van de juiste maat. 

Laminaat

Laminaat is een kunstof vloer die uit losse panelen bestaat. Laminaat is verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen, met of zonder V groef, standaard of extra breed. Ook is laminaat geschikt voor vloerverwarming, wel dient er een geschikte ondervloer onder te komen. Wij denken graag met je mee. 

 

TIP: Mocht je houten kozijnen hebben is het mooier om het laminaat onder de kozijnen door te leggen, zo heb je geen plakplinten nodig. Als dit geen mogelijkheid is zorgen we uiteraard voor een strakke afwerking. 

Marmoleum

Marmoleum is de eerste CO2 neutrale vloer ter wereld en daarom niet alleen mooi voor binnen, maar ook goed voor buiten. Dit komt in hoofdzaak omdat de basis van Marmoleum al goed, gezond en duurzaam is.

Marmoleum is een slijtvaste vloerbedekking van enkele millimeters dik. Marmoleum heeft altijd een marmer uiterlijk en is in diverse kleuren verkrijgbaar. En de vloer is ook op trappen toe te passen voor een strak uiterlijk. 

Een marmoleum vloer is bekend om zijn hoge slijtvastheid. Met marmoleum kiest u voor een topproduct met een lange fabrieksgarantie van 15 jaar. 

 

TIP: Marmoleum is geschikt voor vloerverwarming.

Parket

Een parketvloer is om op te leven en om, ondanks dagelijks gebruik, mooi te blijven. Parket is verkrijgbaar in vele kleuren en maten. Daarbij zijn er verschillende plank lengtes en breedtes mogelijk. We informeren u graag. 

PVC

PVC is momenteel een van de populairste soorten vloerbedekking. PVC is verkrijgbaar in vele dessins en uitvoeringen, veruit het populairst zijn de vloeren met houtmotief. Maar de beton look pvc wordt ook veel toegepast. Vooral met een houten keuken gaat dit ideaal samen. 

PVC vloeren zien en voelen geheel natuurlijk aan en zijn dan ook bijna niet te onderscheiden van echte houten- of stenenvloeren.

PVC heeft vele voordelen, de vloeren zijn waterafstotend, geschikt voor vloerverwarming, vloerkoeling, heeft een antisliplaag en is gemakkelijk schoon te houden.

Tapijt

Met tapijt kiest u voor een stijlvolle zachte vloer. De materialen zijn voelbaar zacht en comfortabel. Ook heeft tapijt vele voordelen.

Geluiddempend, verbeterde akoestiek, warmte-isolerend, energiezuinig, sfeervol, decoratief en zo kunt u nog wel even doorgaan.

 

TIP: Tapijt op een trap zorgt voor geluiddemping. 

Vinyl

Met een vinylvloer kiest u voor een moderne vloer voor een redelijke prijs. Een vinyl vloer is een kunststof vloerbedekking. Vinyl is verkrijgbaar in verschillende kleuren en in diverse designs.

Een vinylvloer is zeer makkelijk te onderhouden.